HJH_mann_bysykkel_1

Hinna Park + HjemJobbHjem

Er din bedrift med i HjemJobbHjem? Det kan nemlig svare seg, både for lommeboken og samvittigheten.

Av alle norske byer er Stavanger den byen der flest kjører bil.

55 prosent av Siddisene kjører og bare 14 prosent benytter kollektivtransport til og fra jobb, ifølge den siste nasjonale reisevaneundersøkelsen til Transportøkonomisk institutt. Tenk deg det!

I Hinna Park ser vi en trend hvor flere og flere bedrifter kaster seg på HjemJobbHjem-bølgen. 
HjemJobbHjem handler ikke om å slutte å kjøre bil. Det handler om å gå, sykle og reise kollektivt når du kan, og kjøre bil når du må. Ved å bli en HjemJobbHjem-bedrift vil dere få hjelp og verktøy til å endre ansattes reisevaner over fra bil hver dag til kollektiv, sykkel eller gange som et alternativ i blant. 

Månedsbillett til 500 kroner.
De ansatte får tilbud om en månedsbillett for buss og tog i Rogaland for bare 500 kroner måneden. Det er langt rimeligere enn alle andre månedsbilletter de ansatte kan kjøpe i dag. Gratis Bysykkel inngår også som en del av avtalen.

Skal redusere bilkjøringen med 20 %.
Det langsiktige målet til HjemJobbHjem er at medlemsbedriftene skal redusere bilkjøringen med 20 prosent. Til nå er totalt 200 bedrifter (med over 30 000 ansatte) med på prosjektet, og flere av dem jobber i Hinna Park.

HINNA PARK + HJEMJOBBHJEM
I Hinna Park er de lagt opp til gode tur- og sykkelstier fra alle retninger, hvor man kan gå og sykle langs havet hele veien inn. Vi har også «​privat​» togstasjon (Jåttåvågen) slik at de som jobber hos oss kommer rett til døren om de velger kollektivt. Vi håper dette kan være med på at enda flere bedrifter melder seg på ordningen.
 
TILBAKE
Hjem
arrow-l

LES MER

Mandagsboost i kantinen med Amadeus Evanne

Mandagsboost i kantinen med Amadeus Evanne
Det har blitt høst i luften, og hva er vel bedre med å starte mandagen med et skikkelig #TGIM-boost?

Gratis #TGIM smoothies i Kanalpiren

Gratis #TGIM smoothies i Kanalpiren
Mandag 30. oktober kick-starter vi uka med gratis smoothies fra Hverdagsgodt til alle ansatte.

Sykkelsesongen er i gang i Hinna Park

Sykkelsesongen er i gang i Hinna Park
Mandagen er en travel dag for Thomas Stornes og de ansatte hos Paahjul. Det er starten på en ny uke, og mange velger å sykle til jobb.